Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tohle v plánu nebylo: ČT místo informací k hokeji ukázala »rozcvičku« komentátorů

Autor: sm

Kolegu ve studiu dostali do úzkých! Zatímco Češi bojovali v duelu s Rakouskem, zápas Itálie s Dánskem bystrým okem sledovali Ondřej Zamazal a Milan Antoš. Těm ale nejspíš kvůli technice uniklo, že jsou v živém vstupu a ve chvíli, kdy se na ně z Kavčích Hor obrátil do Helsinek kolega Jiří Hölzel, namísto shrnutí mu předvedli »rozcvičku«.

Kuriózní situace s vysmátými komentátory zpestřila pauzu během úterního duelu Čechů s Rakušany. Jiří Hölzel se snažil spojit s kolegy Ondřejem Zamazalem a Milanem Antošem, kteří tou dobou ve Finsku hlídkovali u zápasu Italů s Dánskem. Zpočátku ale spojení evidentně provázely technické problémy a tak komentátoři nešli rovnou k věci, ale dali nahlédnout do své konverzace při čekání...

„Budem odpovídat na něco, co neslyšíme,“ zněla Antošova reakce, ke kterému patrně na sever nedoputovalo Hölzelovo přivítání ve vysílání. Svou poznámkou pobavil známý komentátor nejen sebe, ale také Zamazala, který vedle něj zlehka »dřepoval«.

„To už je ten nejvyšší level,“ pokýval pobaveně jeho parťák. Kdo ale v téhle situaci složitě hledal humor, byl podle výrazu právě moderátor ve studiu. „Tak. Vypadá to, že rozcvičku máte za sebou… A teď jak se rozcvičilo Dánsko proti Itálii,“ vrátil je Hölzel zpět do reality.

Pravdou je, že komentátoři ČT se mají ve Finsku co ohánět. Hlasová indispozice šéfa Roberta Záruby přinesla zpočátku velkou zátěž pro zbylé kolegy, ale jak je vidět, všechno stále zvládají s humorem.

Jiří Hölzel byl trochu v rozpacích
Jiří Hölzel byl trochu v rozpacích