Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Jágrova první slova o děsivé nehodě: Myslel jsem, že je to můj konec!

Autor: sm

Středeční nehoda Jaromíra Jágra vypadala už podle fotek děsivě. Vůz byl tramvají zasažen přesně na straně řidiče, kde tou dobou hokejista seděl. Krátce po bouračce se k celému incidentu sám Jágr vyjádřil a přiznal, že ve chvíli, kdy se na něj tramvaj řítila, myslel na nejhorší!

Hokejová legenda bourala dopoledně u pražského Motola. Auto, které Jágr řídil, se tam střetlo s tramvají a fotky, které vznikly na místě nehody odhalují, že šlo o poměrně tvrdý náraz. A jak odhalil sám hokejista, on sám čekal ještě horší následky...

„Milí fanoušci, ale i všichni ostatní. Chtěl bych vám jen krátce sdělit, co se dnes stalo, kdy jsem byl součástí dopravní nehody. Byla to moje chyba,“ přiznal hned na začátek a popsal, jak nehoda vznikla.

Jágr odmítl nemocnici, kulhajícího ho odvezla Dominika
Video se připravuje ...

„Na Plzeňské jsem se snažil přejet z jednoho směru do druhého. Kontroloval jsem si tu druhou stranu a ve vhodnou chvíli jsem do ní najel. Byl ale velký provoz a v tom jsem nestihl zareagovat na tramvaj, která jela velkou rychlostí ve stejném směru jako já. Všiml jsem si ji půl metru přede mnou, na poslední chvíli. Myslel jsem si, že je to můj konec," popsal Jágr na svých sociálních sítích.

Na ten ale naštěstí nedošlo a majitel kladenských Rytířů měl podle informací Aktu.cz odnést pouze lehkým zraněním ruky. Čemu za to může Jágr vděčit? On sám má jasno!

Jaromír Jágr měl nehodu. Srazil se s tramvají! Zranění
Video se připravuje ...

„Vždy jsem věřil, že vyšší moc má nade mnou ochranou ruku a dnes jsem se o tom znovu přesvědčil. Díky Bohu! A také mě překvapila a vlastně i zachránila moje KIA, ze které jsem i přes to, jak to hrozivě vypadalo, vylezl bez zranění,“ oddechl si hokejista. Tomu spadl kámen ze srdce také díky tomu, že se nic nestalo ani jiným lidem. „Co je ale nejdůležitější, že se cestujícím v tramvaji nic nestalo. Tímto bych tuto smutnou událost zakončil. A děkuji všem za pochopení a také za pomoc těm, kteří na místě zasahovali,“ uzavřel.

K nehodě se vyjádřila i Jágrova partnerka Dominika, která musela být v prvních chvílích strachy bez sebe. Později to byla právě ona, kdo Jaromíra z místa nehody odvezl: „Jarda je naštěstí v pořádku. Děkuji všem za zprávy a za starost.“

Hokejovou legendu měli lékaři ošetřit na místě
Hokejovou legendu měli lékaři ošetřit na místě