Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pljuščenko jel s infarktem do nemocnice a... Manželka si užívala večírek!

Autor: ptr

Pořádné pozdvižení způsobila zpráva, kterou sám Jevgenij Pljuščenko (39) zveřejnil během rozhovoru pro NTV. Slavný krasobruslař přiznal, že prodělal infarkt. Aby však světu dokázal svou nezlomnost, tak už za pár dní opět vystupoval ve své lední revue. To šokovalo nejednoho odborníka z řad lékařů. Jeden se rozpovídal o možných rizicích. Manželka Jana však Pljuščenka ještě povzbuzuje, ostatně nepochopitelné bylo už její chování v době jeho indispozice.

Kardiolog Jurij Serebrjanskij označil počínání hvězdy za hazard a uvedl, že pokud nepodstoupí brzy důkladné vyšetření, tak příště nemusí mít tolik štěstí. „Je nutná hospitalizace, protože se potýká s neustálým přetěžováním. Samozřejmě je potřeba vše důkladně zkontrolovat. Pošlete ho na konzultaci. To ale nelze provést bez testů. Může to být klidně arytmie. Může se stát cokoliv a příště ho můžeme ztratit,“ varoval pro server Blitz uznávaný lékař a nebál se použít i nejčernější možný scénář.

Pljuščenko měl srdeční potíže na módní přehlídce v Moskvě, kde vystupoval i jeho syn Alexandr. Vše se odehrálo 1. června. Pljuščenko ještě  před zahájením akce pózoval fotografům s celou rodinou. Do publika a na večírek pak už ale dorazila jen jeho žena. Kdo by čekal sebemenší strach o manžela, ten by se šeredně spletl. Z fotek na instagramu je zřejmé, že se velmi dobře bavila. Účast na přehlídce, jejíž hlavní hvězdou byl jejich syn, by se ještě dala pochopit. Jana ale řádila i na následném mejdanu, jako by se nechumelilo.

Pljuščenko ale zřejmě o žádnou lítost nestojí, už po třech dnech byl opět v plném zápřahu na ledě. Navíc se pochlubil, že hned další den si byl na tři hodiny zahrát hokej s přáteli.

V kontextu událostí se to zdá jako zbytečný risk, ale úspěšný krasobruslař si je zřejmě jist svou nezlomností. Vždyť na celé zdravotní anabázi rodinu nejvíc pobouřil fakt, že média vypustila informaci o tom, jak byl Pljuščenko dopraven do nemocnice taxíkem.  Jana svého muže v návratu na led plně podporuje a je přesvědčená, že se kauza zbytečně nafukuje. "Chtějí poškodit naši show," napsala na Telegramu.

Ruský krasobruslař Jevgenij Pljuščenko
Ruský krasobruslař Jevgenij Pljuščenko