Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pljuščenko měl infarkt! Rozčílenou manželku naštvaly pomluvy o taxi

Autor: ptr

Neuvěřitelná anabáze týkající se ruské superstar unikla na veřejnost. Jevgenij Pljuščenko (39) údajně přežil infarkt. Bývalý krasobruslař o tom hovořil v pořadu „Nebudeš tomu věřit!“ na NTV.

Naprosto nepochopitelná je ovšem skutečnost, že nejvíce rodinu rozezlila fáma o cestě do nemocnice. Jevgenij měl podle ruských novinářů využít služeb taxíku, což naprosto znechutilo jeho manželku i krasobruslaře samotného.

Jana (47) se proti tomuto tvrzení důrazně ohradila a byla z takové informace plně konsternována. „Krize je krize, samozřejmě, ale taxíkem ještě rozhodně nejezdíme! To je přímo vtipné!“ Zveřejnila komentář s odkazem na článek o převozu jejího manžela.

Pobouřen byl samozřejmě i sám Pljuščenko. Jízda taxíkem je zřejmě naprosto neakceptovatelná pro muže jeho postavení. „Ano, mám velký vozový park. Už 20 let nejezdím taxíkem!“ Zareagoval na »fake news« dvojnásobný olympijský šampion.

Zdravotní indispozice měla Jevgenije postihnout během módní přehlídky v Moskvě, která se konala 1. června. Podle dostupných informací si měl stěžovat na problémy se srdcem. Nezdolnost Rusa ovšem dokazuje skutečnost, že již 4. června stál opět na bruslích a bavil své fanoušky během lední revue. Hned další den si šel podle svých slov na tři hodiny zahrát hokej.

Ruský krasobruslař Jevgenij Pljuščenko má rozsáhlý vozový park
Ruský krasobruslař Jevgenij Pljuščenko má rozsáhlý vozový park