Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Brankáře Bartošáka obvinil otec z napadení: Jasný vzkaz manželky! A co policie?

Autor: pl, rau, top

Už ho zase šetří policie! Nejprve se reprezentační gólman Patrik Bartošák dostal do rukou strážců zákona v Americe, kde byl obviněn z domácího násilí, potom ho policisté našli v autě pod vlivem drog a alkoholu, a teď je tu další  jeho průšvih, který mají na stole. Brankář měl napadnout svého otce Dušana.

Surovým chováním Patrika Bartošáka, který měl zaútočit na vlastního otce, se zabývají kriminalisté Moravskoslezského kraje. „Ostravští policisté přijali na začátku měsíce června 2022 oznámení o fyzickém napadení,“ informovala policejní tisková mluvčí Eva Michalíková. „V současné době se tímto zabývají, a to v rovině přestupkového jednání,“ dodala.

Policisté ale Bartošáka zatím nekontaktovali. ,„Pokud se obviněními Dušana Bartošáka bude policie zabývat; informace má můj klient v současné době pouze z médií a dosud ze strany policie nebyl kontaktován; je připraven podat policii vyjádření k obviněním jeho otce,“ uvedl brankář prostřednictvím svého advokáta. 

Rodina brankáře Patrika Bartošáka neprožívá příjemné období
Rodina brankáře Patrika Bartošáka neprožívá příjemné období

Stejný postup zvolila i hokejistova manželka Dominika. „Veškeré vaše dotazy určitě rád zodpoví náš advokát Mgr. Petr Kausta. Dále bych vás chtěla požádat, abyste nás už ohledně této věci nekontaktovali, náš advokát vám bude plně k dispozici,“ napsala Blesku. Na instagramu se ale mimoděk vyjádřila poměrně jasně. Pověsila tam fotku ze společného výletu a přidala emotikon rodiny, dala tak zřetelně najevo, že za svým mužem stojí.

Bartošákův otec přitom tvrdí, že konflikt odstartovala právě prosba Dominičiny rodiny o pomoc. „Volal mi otec jeho ženy, že Patrik asi v něčem zase lítá, že mají strach. Jestli bych mu otcovsky nedomluvil. Snažil jsem se mu domluvit a dopadlo to tak, že mě chytnul pod krkem, vláčel mě celou chodbou a fláknul se mnou o protější sousedovy dveře.“ řekl iSportu Dušan Bartošák.

Brankář má ale jiné vysvětlení celé věci. „Patrik Bartošák se k obviněním otce, které podává médiím, nebude mediálně vyjadřovat. Pan Dušan Bartošák, se podle vlastních slov, které sám prezentoval několik dní před 4.6.2022, necítil dobře, stěžoval si na duševní problémy s tím, že z uvedeného důvodu bere silné léky. Psychické rozpoložení svého otce nebude Patrik Bartošák mediálně komentovat,“ stojí v prohlášení jeho advokáta.

Bartošákova zpověď. Promluvil o léčení i podpoře rodiny: Kdybych to nevyřešil…
Video se připravuje ...