Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Roztomilá dcera Plekance a Šafářové: Tátovi dala pořádnou »čočku«!

Autor: sm

Je sice ještě malinká, ale vyřídilku už má pořádnou! Dceři Lucie Šafářové a Tomáše Plekance budou letos teprve tři roky, ale svoje sportovní geny už v ranném věku nezapře. Teď si dokonce vzala do parády svého tatínka, a když viděla jeho posilování, dala mu pořádnou »bídu«!

Video z domácího posilování zveřejnili na sociálních sítích sami pobavení rodiče malé Leontýnky. Ta o chybném Plekancově trénování dorazila informovat maminku. „Táta cvičí špatně, protože neposlouchá!“ stěžovala si roztomilá holčička. „On tě neposlouchá?“ zeptala se s předstíraným údivem tenistka. „Ne. Protože on cvičí špatně,“ potvrdila dcera kladenského Rytíře. V tu chvíli už Šafářová jen těžko držela smích: „Já mu to říkám pořád,“ odvětila pobaveně. 

Plekanec video zveřejnil na svém instagramu a přidal k němu všeříkající popisek »Jdeš si zacvičit a dostaneš parádní nálož od všech«. To ale nejspíš netušil, že malá Lea ještě s nakládáním pořádně nezačala.

„Máš blbé kolena,“ upozorňovala ho vzápětí pohoršená dcerka, načež se otočila k Šafářové. Pro tu šlo o první posilování po konci šestinedělí, a podle reakce malé Leontýnky, navzdory vynucené pauze ji to šlo pořád »od ruky«. „Mamka nemá blbé kolena. Maminka cvičí moc dobře,“ zhodnotila. Hokejista pobaveně přidal k záběrům komentář: „A maminka samozřejmě dělá všechno správně.“

Kromě Leontýnky, která v prosinci oslaví své třetí narozeniny, se páru nedávno narodil syn Oliver. Pokud i on bude mít ke sportu stejně vřelý vztah jako jeho starší sestřička, evidentně se má Plekanec ještě na co těšit!

Leontýnka si své rodiče vzala pěkně do parády
Leontýnka si své rodiče vzala pěkně do parády