Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ocelářské oslavy titulu: Užívají si ve stejném hotelu, kde se brali Plekancovi!

Autor: sm

Prostředí Horní Bečvy učarovalo nejen tenistce Lucii Šafářové a Tomáši Plekancovi, kteří se tam loni rozhodli uspořádat svou svatbu, ale také třineckým hokejovým mistrům! Oceláři tam totiž nyní vyrazili i se svými rodinami, aby si po náročné sezóně mohli odpočinout a udělat »dojezd« mistrovským oslavám. A dokonce si pro to zvolili stejný hotel, jako »pan a paní Plekancovi« pro svou veselku!

Nádherná příroda, ale také luxus každým coulem! Není divu, že se čtyřhvězdičkový hotel Endemit těší velké oblibě mezi slavnými osobnostmi. Poté, co si jej zvolili pro svou svatbu Lucie Šafářová s Tomášem Plekancem se na Horní Bečvu rozjeli také třinečtí mistři extraligy se svými rodinami. 

Už při vjezdu do areálu vítal hokejisty nápis, který jim připomínal úspěch, jakého v uplynulé sezóně docílili, ale také dával najevo, že personál hotelu moc dobře ví, koho bude hostit. A podle příspěvků na sociálních sítích to vypadá, že si Oceláři i se svými rodinami pobyt maximálně užívají.

VIDEO: Takhle vítali třinečtí fanoušci své zlaté hrdiny!
Fanoušci Třince vítají šampiony doma
Video se připravuje ...

Po obléhnutí ubytování a vodních radovánkách v bazénu přišlo na řadu potěšení pro mlsné jazýčky, které pocházelo z menu věnovanému právě třineckým hokejistům. Během pobytu nechybí ani šampaňské, které si některé z partnerek hokejistů dopřaly v drinku »Mimosa« i ke snídani. Stále se tak vezou na vlně oslav, kterou ve čtvrtek spustilo vybojování Masarykova poháru. Ten mimochodem na Horní Bečvu přicestoval spolu s hokejisty!

Podle popisu na webu hotelu jsou hokejisté se svými rodinami opravdu hýčkaní. Kromě hezkého ubytování je v nabídce také wellness s výhledem na okolní krajinu, pět druhů saun, možnost masáží nebo již zmíněného gastronomického zážitku.

Hokejisty s rodinami vítal oslavný nápis
Hokejisty s rodinami vítal oslavný nápis