Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Hokejové hvězdy Eliáš a Varaďa na dovolené: Nekecej a pádluj!

Autor: ptr

Dvě legendy ledního hokeje vyrazili na společnou dovolenou. Vrstevníci Patrik Eliáš (46) a Václav Varaďa (46) společně s dětmi tráví čas klasickou českou letní zábavou a to sjížděním Vltavy. S videem na kterém veleúspěšný trenér Varaďa s pádlem řídí loď přímo na jeden ze známých jezů, se pochlubil jeho kamarád Eliáš na sociální síti.

Kam jinam zamířit na lodi než právě do Českého Krumlova. Nejtradičnější destinace dovolenkových vodáků láká svým kouzlem neustále. Dvojice tatínků se pochlubila, jak sjíždí jeden ze známých jezů, který se nachází hned vedle malebného kostela svatého Víta na 283 kilometru naší nejdelší řeky.

„Ty jo, ale tam je fičák dole,“ pronesl Patrik, než jez pojmenovaný »Mrázkův mlýn« sjeli. A i když v nafukovací lodi vezli všechny své čtyři milované dcerky, tak sjezd zvládli bez jakýchkoliv potíží a zdálo se, že si dovolenou všichni užívají.

Oba hokejisté, kteří se narodili jen třináct dní od sebe, se znají už řadu let. Je patrné, že přátelství jim drží i dlouhé roky po úspěšných hráčských kariérách. Vždyť společně vedli před pár lety reprezentační »dvacítku«. Nedávný titul Třince v naší nejvyšší hokejové soutěži pak oslavoval Eliáš právě kvůli tomu, jak moc přál úspěch svému kamarádovi. Ten dovedl Oceláře jako trenér ke třetímu triumfu v řadě.

Po sezoně ovšem své úspěšné angažmá ukončil a nyní oba čekají na nějakou další trenérskou štaci. Tu by zřejmě uvítali co nejdříve. „Jakto, že nás nikdo nechce?! Trenéři v akci,“ otituloval společnou fotku Patrik Eliáš, kde oba mají velkou zlatou píšťalku připravenou k akci. Výzva je tedy jasná a bude s podivem, pokud se nikdo neozve.

Patrik Eliáš a Václav Varaďa vyrazili na společnou dovolenou.
Patrik Eliáš a Václav Varaďa vyrazili na společnou dovolenou.