Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Pljuščenko junior se rozplakal po představení v Moskvě: Nebyl jsem dost dobrý!

Autor: ptr

Krasobruslení je jeho život. To dokázal i tím, že neunesl svůj špatný výkon na představení v Moskvě. Syn Jevgenije Pljuščenka (39) Alexandr (9) neunesl svou nedokonalost a propukl v pláč. Že za jeho slzami byla prostá nespokojenost, nyní objasnila jeho matka Jana Rudkovská (47).

Lední revue rodiny Pljuščenkových měla již řadu zastávek po celém Rusku, ovšem nikde nebyl malý Saša tak moc zklamán sám sebou jako právě v hlavním městě. „Bruslil nejhůř z celého turné. V Rjazani byl na vrcholu své formy. Tam byl tak moc dobrý. Řekl mi: ‚Mami, nebyl jsem dost připravený pro Moskvu,'“ svěřila se Rudkovská v pořadu PRO-news.

I tak má ale mladý krasobruslař zástupy fanoušků. Vždyť s jeho jménem je přímo předurčen k tomu, aby okouzloval na ledové ploše svou ladností a elegancí. Není divu, že od svých obdivovatelů dostává i pořádné množství dárků. Převážně jde samozřejmě o plyšáky a další hračky. Malý Alexandr se nyní pochlubil na Instagramu, jak má doslova zavalenou koupelnu stovkami vycpaných kamarádů. „Tohle jsem získal za sedm představení,“ připsal, aby bylo jasno, jak rychle místnost zaplnil.

Jevgenij Pljuščenko se synem Alexandrem
Jevgenij Pljuščenko se synem Alexandrem