Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Kouzelná svatba sparťana Haraslína: Luxus a elegance!

Autor: ptr

Svatební sezona je v plném proudu. Fotbalisté využívají přestávky mezi soutěžními zápasy a ani slovenský internacionál Lukáš Haraslín není výjimkou. Se svou milovanou Nikol má už syna Lucu a tak byla svatba jasným pokračováním a stvrzením kompletní rodinky.

Lukáš, který aktuálně hájí barvy pražské Sparty, oslavil narození svého synka ještě během angažmá v Itálii, kde hrával za Sassuolo, kterému stále patří jeho hráčské práva. Ve světle této skutečnosti nepřekvapí ani zvolené jméno Luca, které dostal zřejmě po otci, ale má typický jižanský nádech. Nyní tedy rodiče stvrdili svou lásku i manželským slibem a Nikol přijala příjmení svého muže.

Svatba se konala v Lukášově rodišti, tedy Bratislavě. Šťastný pár využil služeb svatebních agentur a celý den byl do posledního detailu naplánovaný. Kouzelná květinová výzdoba, krásný bílý taneční parket se zlatými iniciálami i příjezd luxusním veteránem jen podtrhly výjimečnost okamžiku. Celý svatební den se tak nadmíru vydařil a všichni hosté včetně řady fotbalových spoluhráčů si svatbu Haraslínových jistě budou dobře pamatovat.

Krásná svatba slovenského fotbalisty Lukáše Haraslína
Krásná svatba slovenského fotbalisty Lukáše Haraslína