Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Piqué poslal Shakiru k vodě, teď se na ni pověsil stalker: Píše jí tyhle děsivé vzkazy

Autor: sm

Chce se chytit své příležitosti! Poté, co se světem roznesla zpráva o rozchodu mezi zpěvačkou Shakirou a fotbalistou Piquém, začíná zpěvačka zažívat pořádně krušné chvíle. Zatímco obránce Barcelony se vesele baví po boku neznámé ženy, ona trsne strachy. Políčil si na ní totiž stalker, který ji před domem zanechal nasprejovaný vzkaz. Z jeho slov mrazí...

Shakira žije ve strachu. Jedenáct let měla po svém boku fotbalového dlouhána Piquého, který si ale podle posledních zpráv užívá života po boku někoho jiného. Hudební diva tak zůstala v Barceloně se dvěma syny sama. Společnost by ji ale rád dělal stalker, který ji před dům načrtal šílené vzkazy. To drobnou krásku samozřejmě nenechává klidnou.

„Jdu si pro tebe. Jsem připraven si tě teď vzít a podporovat tě. Miluju tě, krásko,“ napsal podle webu Marca neznámý člověk před dům kolumbijské zpěvačky. El Periodico pak hlásí, že tohle by mohlo být posledním hřebíčkem do rakve pro to, aby Shakira v Barceloně zabalila kufry a odstěhovala se pryč.

Podle španělského deníku ve městě nezná moc lidí a poté co se oficiálně rozpadl její vztah s Piquém už ji vlastně v katalánské metropoli nic nedrží. Pro obránce Barcelony by to ale byla nemalá komplikace, protože by se mu tak dost vzdálili synové Milan (9) a Sasha (7), které se zpěvačkou má.

Shakiru v Barceloně obtěžuje stalker
Shakiru v Barceloně obtěžuje stalker

Témata:  blesksportBarcelonaláskaShakira