Martin Vait
26. června 2022 • 10:37

Vydra: Svítila mi očička, pak se vše po... O zranění, Burnley i zájmu Sparty

Autor: Martin Vait
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před měsícem oslavil třicáté narozeniny, ale životní jubileum Matěji Vydrovi dost zhořklo. Pár dní předtím si přetrhl zkřížený vaz v koleni. Paradoxně na hřišti Watfordu, kde strávil dvě ze svých nejpovedenějších sezon a jeden z nejpamátnějších zápasů v anglickém fotbale vůbec. Nejen že dlouhodobé zranění šikovného útočníka vyřadilo na dlouhé měsíce ze hry, ale znemožnilo mu i hledání nového angažmá. 



Vydrovi v Burnley za pár dní dobíhá smlouva, v klubu ale možná ještě zůstane, ačkoliv by s ním nemusel mít uzavřený kontrakt. O nešťastném zranění, o nabídkách z Evropy i z Česka, ale i o konci v severoanglickém klubu mluvil v novém díle Mundialu, pořadu a podcastu iSport.cz.

Zranil jste se na hřišti Watfordu, na který jinak můžete mít dobré vzpomínky, prožil jste tam úspěšné sezony 2012-13 a 2014-15. Byly vaše nejpovedenější?
„Watford mi asi vyšel nejlíp. Pak i druhá sezona v Derby, kde jsem vstřelil taky 22 gólů. Ale Watford asi zapadl se vším všudy.“

Přirostl vám nejvíc k srdci?

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud