Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Sex, drogy a jahody! Divoké orgie ve Wimbledonu

Autor: lks

Tohle je unikátní grandslamová atmosféra! Zatímco se tenisté potí na travnatých kurtech, o pár metrů dál se návštěvníci Wimbledonu oddávají v místních parcích nevázaným orgiím.

„Viděl jsem souložící páry, drogové opojení, prostě úplně všechno. V parku kempuje spousta lidí a nalévají se kořalkou,“ postěžoval si jeden z místních. Bohémské popíjení nezastavila ani výstražná cedule, na které rezidenti výtržníkům hrozí policií. Přitom v útrobách All England Clubu panují přísná pravidla. Diváci se průběhu výměn nesmí téměř hýbat nebo vykřikovat. Ani tenisté nekompromisním regulím neuniknou. Při hře musí nosit pouze bílé oblečení, za nadávky a hození raketou jim hrozí statisícové pokuty.

Jediné místo areálu, kde tenisové hvězdy a diváci hřeší, jsou místní restaurace, kde se servíruje tradiční potěšení. Mezi mlsálky je i česká hráčka Karolína Plíšková. „Jasně, jahody mám ráda, obzvlášť tady... Mám dokonce zjištěno, že jich tu každý rok lidé spořádají 28 tisíc kilo!“ práskla na sebe Aha!. Cena za pohárek je vcelku lidová - 2,5 libry, takže zhruba 75 korun.

Na návštěvníky Wimbledonu si tamní obyvatelé opakovaně stěžují. Důvodem jejich nevybíravé chování
Na návštěvníky Wimbledonu si tamní obyvatelé opakovaně stěžují. Důvodem jejich nevybíravé chování