Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Tenisová hvězda Šarapovová překvapila fanoušky: Velké odhalení!

Autor: ptr

Patří mezi velké tajnůstkářky, které si pečlivě chrání soukromí. Bývalá tenisová superstar Maria Šarapovová (35) však zřejmě prozradila velkou a očekávanou novinku. Stala se maminkou! Jasné nápovědy si všimli pozorní fanoušci na její instagramové stránce, kde si změnila popisek.

A čím se tedy prozradila? Do takzvaného »bio«, tedy textu hned pod jménem, napsala jednoduché a prozaické „Mama“. Vzhledem k známým okolnostem ohledně jejího těhotenství nebylo složité uhodnout důvod. Nejúspěšnější ruská tenistka se dočkala vytouženého potomka. Protože za popisek „Mama“ umístila emotikona medvěda, tak se řada lidí domnívá, že tím naznačila i pohlaví dítěte a narodil se jí synek. To už je ovšem čistá spekulace.

Svou aktivní kariéru ukončila již v roce 2020 a jako důvod uvedla touhu chránit své zdraví. Už v té době se ovšem neoficiálně mluvilo o tom, že touží po děťátku a po dvou letech se tak její sen konečně vyplnil. V prosinci 2020, tedy ve stejné době kdy skončila s tenisem, se také Maria zasnoubila s britským obchodníkem Alexandrem Gilkesem. O svatbě však není nic známo.

Maria Šarapovová po boku přítele doslova září štěstím.
Maria Šarapovová po boku přítele doslova září štěstím.

Šarapovová už několik let žije v Kalifornii, kde si koupila dům na pobřeží oceánu. Zajímavostí je, že v tomto sídle postaveném v moderním stylu, se hodně udělalo podle projektu samotné tenistky. Úspěšná je i mimo kurty.

Marii se během nucené pauzy od tenisu kvůli dopingovému trestu podařilo vstoupit na Harvard, kde studovala jako brand promotion manager. Toto vzdělání jí pak přišlo vhod, když dělala reklamu své značce Shugarpova, pod kterou prodává sladkosti ve více než 30 zemích světa.

Nyní bude mít Maria jiné starosti. Ale její sladkosti a tenisové rakety se budou určitě hodit i nadále.

Předčasné konce v tenisu: Šarapovová byla snadná kořist, trnité comebacky
Video se připravuje ...