Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Plekanec zveřejnil dojemnou fotku dětí: Překvapivá reakce Vondráčkové!

Autor: pl

Měl je všechny pohromadě a to ho dojalo! Hokejista Tomáš Plekanec (39) zveřejnil fotku svých čtyř ratolestí a doplnil ji láskyplným textem. Netrvalo dlouho a stejný snímek okomentovala i jeho bývalá manželka a matka jeho synů Matyáše (10) a Adama (7) zpěvačka Lucie Vondráčková (42).

„Tak doufám, že tahle partička zůstane stejnou partičkou napořád,“ rozplýval se kladenský hokejista nad obrázkem, na němž se Matyáš a Adam roztomile sklání k Leontýnce a malému Oliverkovi, které má »Pleky« se svou současnou manželkou, tenistkou Lucií Šafářovou .

A zjevně není jediný, kdo má z rodinné pohody radost. O pár dní později si totiž na svůj instagram tentýž snímek vypůjčila překvapivě i Vondráčková „Krásně jste to celé zvládli kluci moji. Jsem na vás pyšná,“ napsala pod něj a svého ex-manžela tam dokonce označila jako autora snímku. 

Zdá se tak, že žádná nevraživost mezi Tomášem a Lucií nepanuje. Potomci tedy mohou trávit bezstarostný čas s oběma rodiči. Nebylo tomu tak ale vždy, celé rozvodové řízení se totiž táhlo skoro dva roky. Někdejší manželé se nemohli domluvit na majetkovém vyrovnání. Všechno se uzavřelo v roce 2020. Společně s tím skončily pravděpodobně i všechny spory.

Hrdlička vyslýchá Plekance: Jak jsi žádal o ruku? A co svatba?
Video se připravuje ...