Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Radost u Plekanců. Potomci tráví léto pohromadě

Autor: pl

Rodinná pohoda. Přesně ta panuje v domácnosti kladenského útočníka Tomáše Plekance (39) a jeho manželky Lucie Šafářové (35). Děti Adam (7), Matyáš (10), Leontýnka (2) a Oliver tráví prázdniny spolu, a jde vidět, že si společný čas užívají. Zejména péčí o nejmladšího člena.

Bývalá hvězda Montrealu má Adama a Matyáše ve střídavé péči se zpěvačkou a bývalou manželkou Lucií Vondráčkovou (42). S někdejší tenistkou Šafářovou mají dceru Leontýnku a syna Olivera, který přišel na svět teprve před dvěma měsíci.

Všichni čtyři si ale moc dobře rozumí, a vypadá to, že bez sebe nedají ani ránu. To ostatně potvrzuje i Plekancův příspěvek na instagramu. „Tak doufám, že tahle partička zůstane stejnou partičkou napořád,“ napsal autor více než 1 000 startů v NHL pod fotku potomků, na které si Lea, Adam a Matyáš hrají s malým Oliverkem.

Forvard Rytířů tak může na pár týdnů ještě vypnout před začátkem přípravy na novou sezonu. Formálně sice Plekanec nepotvrdil, jestli bude v kariéře pokračovat, ale jeho touha zahrát si ještě play-off napovídá tomu, že brusle na hřebík jen tak nepověsí.

Děti Tomáše Plekance a Lucie Šafářové si užívají letní dny společně
Děti Tomáše Plekance a Lucie Šafářové si užívají letní dny společně