Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Atletka Hejnová září štěstím: Utajený porod!

Autor: pl

Z překážek skočila do nové role! Atletka Zuzana Hejnová (35), která před půl rokem na Zlaté tretře ukončila kariéru, se stala maminkou. Vytouženého chlapečka porodila už v pátek a zprávu oznámila, až když si je šťastný tatínek odvezl domů.

,,Když se Ti zhmotní štěstí, vypadá to takhle. Jsme šťastní rodiče krásneho a zdravého chlapečka Matyáše. Narodil se 21.10.2022 a dal mámě i podporujícímu tátovi pořádně zabrat. Mockrát děkujeme všem v nemocnici v Motole. Takhle milý, pozorný a profesionální personál se jen tak nevidí " dala vědět šťastná Hejnová, které v životě začíná nová role. Malého Matyáška má s přítelem Markem Zúberem, se kterým se dala dohromady začátkem roku 2021. Dítě je zdravé, a rodiče září štěstím. Synátor přišel na svět 21.10. v motolské nemocnici. O čtyři dny později je doktoři pustili domů.

,,Mám za sebou skvělou kariéru a ze srdce děkuju všem, kteří mě podporovali a podporují. Teď se těším na novou roli. Všechno probíhá dobře, jen mi roste břicho a už se nevejdu do džín," uvedla Hejnová během května v tiskové zprávě.

Liberecká rodačka má za sebou úspěšnou sportovní kariéru. Coby překážkářka získala nejen bronzovou medaili na letních olympijských hrách v Londýně, ale také se stala dvojnásobnou mistryní světa v běhu na 400 metrů překážek. Konkrétně na moskevském šampionátu v roce 2013, a o dva roky později v Pekingu.

Atletka Zuzana Hejnová porodila krásného chlapečka.
Atletka Zuzana Hejnová porodila krásného chlapečka.