Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Bostonští Češi na halloweenské párty: »Pasta« jako baletka!

Autor: Lukáš Vaňkát

Ten kluk prostě miluje kostýmy. Když je šance si ho vzít, neváhá. A tak hokejista David Pastrňák (26) vyrazil na halloweenskou párty bostonských Medvědů v šokujícím převleku.

Jestli nějaký fanoušek vyšel v sobotu večer na pařbu do bostonské restaurace ReelHouse, musel si myslet, že je v absolutně jiném světě. Seděly tam totiž postavičky z Harryho Pottera či Shreka. A taky jedna zvláštní tanečnice…

Tou byl právě »Pasta«. Ten se svou přítelkyní Rebeccou (27) vyrazil do společnosti po vzoru videoklipu od australské zpěvačky Sii, v němž umělkyně vystupuje s mladičkou baletkou.

David nasadil blonďatou paruku, nátělník, sukni a tradiční baletní »piškoty«. Rebecca si vzala velkou černou mašli, dvoubarevnou paruku, pánskou košili a kozačky. „To je dokonalost. Nejenom, že je perfektní střelec, ale ještě udělá rozštěp jako ta nejlepší a nejroztomilejší tanečnice,“ žasnou fandové na Twitteru.

Hagrid zaujal

Pastrňáka zase nejvíc bavil kostým obránce Charlieho McAvoye (24). „Hagrid právě dorazil!“ jásal nad příchodem šafáře ze školy čar a kouzel v Bradavicích. Kanaďan tímto převlekem vzdal hold herci Robbiemu Coltranemovi (†72), který nedávno zemřel.

Halloweenská párty hráčů Bostonu Bruins.
Halloweenská párty hráčů Bostonu Bruins.