Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Obří radost tenistky Wozniacké: Porodila druhé dítko!

Autor: ptr

Bývalá světová jednička oznámila svým fanouškům krásnou novinku. Tenistka Caroline Wozniacká (32) přivedla na svět druhého potomka. Se svým manželem, bývalým basketbalistou Davidem Leem (39), se stali poprvé rodiči v červnu 2021 a nyní rodinu rozšířili na čtyři členy.

Krásná Dánka oznámila své těhotenství v červnu letošního roku. Po prvorozené dcerce Olivii se tentokrát dočkali mužského přírůstku. „Rodina čtyř. James Wozniacki Lee se narodil 24. října 2022. Všichni jsme zdraví a Olivia je nadšená, že bude velkou sestrou,“ sdělila Caroline prostřednictvím sociální sítě u fotografie, na které malá dcerka s neskrývanou radostí okukuje novorozeného bratříčka.

Během několika okamžiků od zveřejnění byl příspěvek zahlcen gratulacemi. Mezi spoustou gratulantů byla i řada známých osobností, nejčastěji pak tenistek, které se s Wozniackou pravidelně utkávaly během její kariéry, kterou ukončila v roce 2020. Jednou z mnoha byla například i Lucie Šafářová, která také nedávno rozšířila rodinu. „Gratuluji, mámo! Jsem za tebe šťastná,“ poslala svou zdravici.

Celkově zažívá tenisový svět v letošním roce babyboom. Mezi rodiče vstoupili i taková jména jako Rafael Nadal, Daniil Medveděv, nebo celý tenisový pár Gael Monfils a Elina Svitolinová.

Bývalá tenistka Caroline Wozniacká s manželem Davidem
Bývalá tenistka Caroline Wozniacká s manželem Davidem