Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Jágr přiznal svou lež: Dočkal se podpory od své ex Kopřivové!

Autor: ptr

Legenda českého hokeje a pokorný muž. To jsou velmi časté charakteristiky Jaromíra Jágra (50), který stále pokračuje ve své více než bohaté kariéře. Nyní opět pobavil své fanoušky, když sdílel motivační video a přiznal, že kdysi vypustil do světa velkou lež.

Přiznání je samozřejmě polehčující okolnost, není proto divu, že se dočkal laviny podpory od svých fanoušků a dokonce i některých expřítelkyň. Krásné vzkazy mu poslaly například Andrea Verešová nebo Veronika Kopřivová. Je vidno, že Jaromír udržuje i po letech přátelské vztahy se svými bývalými přítelkyněmi.

A v čem že slavná »68« lhala? „Já jsem jednou řekl, že chci být nejlepší na světě. Je to takovej můj cíl. Aby vlastně ty lidi řekli: Jo, on tenhle rok byl nejlepší na světě,“ popisoval mladičký Jágr v archivním rozhovoru. „Potom už končím,“ dodal na závěr se smíchem. A právě ta poslední věta se ukázala jako kec. „V jednom jsem tehdy lhal. Řekl jsem, potom už končím. Nekončím,“ naznačil Jaromír, že se ještě nechystá věšet brusle na hřebík.

Nutno přiznat, že starou nepravdu mu jistě všichni hokejový fanoušci velmi rádi odpustili. A řada z nich si moc přeje, aby se skutečně ještě odhodlal k dalšímu návratu na led a netrávil zápasy svého Kladna pouze za střídačkou. Ve sportovní kariéře ho podporují i jeho slavné expřítelkyně. „Pokračuj dál,“ poslala mu vzkaz Kopřivová a přidala emodži potlesku, srdíčko a taky čtyřlístek pro štěstí.

Další vzkaz přidala i Andrea Verešová. Ta si vystačila jen se symboly, když své bývalé lásce poslala potlesk a zamilovaný pohled. Na rozhovor následně navazoval sestřih slavných momentů jednoho z nejlepších hokejistů všech dob.

Jaromír Jágr na střídačce Kladna při zápase se Spartou
Jaromír Jágr na střídačce Kladna při zápase se Spartou