Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Šok pro golfistu Woodse: Jeho záběry v reklamě na trest smrti!

Autor: ptr

Tak tohle se nepovedlo! Zřejmě nejslavnější golfista všech dob byl omylem vsazen do politické reklamy, která vyzývala k trestu smrti pro vrahy policistů a masové vrahy. Tiger Woods (46) sice měl v minulosti nějaké problémy se zákonem, ale zařazení záběru z jeho zatýkání do podobného typu reklamního spotu je naprosto neomluvitelné faux-pas.

Záběry legendárního golfisty pocházejí ze zatčení za řízení pod vlivem alkoholu v roce 2017. Jen pár okamžiků trvající záběr se objevil ve videu, které zveřejnil republikánský kandidát na generálního prokurátora Kansasu Kris Kobach.

Tímto spotem útočil Kobach na svého demokratického oponenta Chrise Manna kvůli jeho nesouhlasu s trestem smrti. Zhruba uprostřed videa se objeví Woodsovo zatčení spolu s obrázky dvou odsouzených vrahů, kteří jsou momentálně v cele smrti v Kansasu.

Kobachův mluvčí Danedri Herbert uvedl pro FOX Digital, že za chybu může reklamní agentura, kterou najali, ale přešlap zachytili a během několika minut opravili. Rychle byla sestříhána nová verze, kde byly nahrazeny záběry Woodse obrázky neznámého muže.

Sám Woods se k záměně zatím nevyjádřil.

Tiger Woods se objevil v reklamě na trest smrti.
Tiger Woods se objevil v reklamě na trest smrti.