Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Jágr sdílel recept, jak se dožít stovky: Dominiku to nepotěší!

Autor: sm

Zatímco legendární útočník Jaromír Jágr navzdory blížící se padesátce na ledě stále skóruje, žádná z jeho partnerek se ještě k „úspěšnému zakončení“  u oltáře nedostala. Teď navíc kladenský rodák narazil na motivaci tento stav neměnit a hned s tím pobavil své fanoušky...

Jaromír Jágr sdílel na svých sociálních sítích video, ve kterém stoletá babička odhaluje recept, který ji pomohl dožít se tak vysokého věku: „Oh, nevdávat se!“ odpověděla paní s úsměvem.

Legendární hokejista, kterého zatím žádná z partnerek do chomoutu nedostala, nahrávku pobaveně přidal do svého příběhu a nevynechal svůj tradiční humor. „Víte, jak se dožít sta let? Nežeňte se. Za chvíli jsem v půlce cesty,“ glosoval stařenčino video Jágr, který v půlce února oslaví 50 let. Navzdory svému věku je přitom aktivním hokejistou, jenž na ledě vypomáhá kladenským Rytířům, kterých je také majitel.

Vedle sebe měl přitom v průběhu své kariéry krásky, o kterých muži sní. Pár tvořil například s modelkou Andreou Verešovou (41), Lucii Borhyovou (43) nebo půvabnou Innu Puhajkovou (35). Momentálně má po svém boku přítelkyni Dominiku Branišovou (27).

Právě půvabná brunetka přitom nedávno oblékla svatební šaty. Zatím ale jen kvůli focení. Plánuje tedy slavná osmašedesátka přece jen veselku, nebo je tenhle nápad stále u ledu? „Nevím, co plánuje, ale já se do toho taky úplně neženu. Do dětí, nebo do vdávání, takže nijak jsme to neřešili. Jako bavíme se o tom, ale spíše v legraci. Nejsou to nějaké plány do budoucna,“ řekla Dominika pro iDnes.

Sama ale nějakou představu o tom, jak by její velký den mohl vypadat, přece jen má. „Vžycky jsem říkala, že až budu mít svatbu, tak to bude někde na pláži. Budu tam jenom já a ženich a žádná velká sláva okolo toho,“ popsala modelka. Pravdou je, že představit si nenápadnou a skromnou svatbu s hokejovým velikánem Jágrových rozměrů není úplně jednoduché...

Hokejová legenda se nad videem pobavila.
Hokejová legenda se nad videem pobavila.