Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Všechny Jágrovy vztahy: Výtky od ex, změna účesu i krátký románek!

Autor: ptr

Do sportovní historie se zapsal nesmazatelným písmem. V NHL vyměnil pěknou řádku klubů a v osobním životě tomu se střídáním partnerek bylo nejinak. Našel hokejový bůh Jaromír Jágr (48) konečně tu pravou? Pojďme si projít krásky, které legendárního Kladeňáka očarovaly.

V roce 1996 národ hltal Jágrův románek s českou vicemiss Iva Kubelková . Úspěšná modelka, jež kdysi s nadsázkou pravila, že svým bujarým ňadrům každý večer vypráví pohádky. Jenže jejich vztah pohádkově neskončil.

Po krátkém románku s do té doby s ne příliš známou sportovní moderátorkou Nicol Lenertovou , jež ho prý přesvědčila ke změně image, se v záři reflektorů objevuje půvabná Miss Slovensko Andrea Verešová ! Jenže jemná dáma ze Žiliny nakonec zjistila, že hledá někoho jiného. „Jaromír není zralý na vážný vztah,“ posteskla si. To, co chtěla, později také našla v náruči právníka Daniela Volopicha , za něhož se před třinácti lety provdala.

Iva Kubelková u bazénu
Iva Kubelková u bazénu

To Jágr zůstal singl i po následném bleskovém flirtu s oblíbenou tváří televizní obrazovky Lucií Borhyovou či už o poznání delším vztahu se sporťačkou Innou Puhajkovou . Čtyři roky pak trvala jeho romance s podnikavou blondýnou Veronikou Kopřivovou, kterou pár oficiálně ukončil vloni v létě. Přitom to byla taková láska.   

Teď už Jágr na blondýnky zanevřel. Svoje štěstí našel u půvabné soběstačné šestadvacetileté tmavovlásky Dominiky. Bude to konečně láska s velkým L, která nakonec z Branišové udělá paní Jágrovou?