Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Podivná smrt ruského MMA bojovníka (†33): Otrávil se melounem?!

Autor: ptr

Jak ze špatné detektivky, přesně tak vypadá smrt jednoho z úspěšných ruských MMA bijců. Hvězdný Alexander Pisarev (†33) byl nalezen mrtvý svým otcem v moskevském bytě. Údajná příčina smrti je otrava z jídla. Jeho přítelkyně, která stolovala s ním, byla hospitalizována.

V souvislosti s otravou bývá nejčastěji zmiňován meloun, který měla dvojice konzumovat v osudný okamžik. Některá ruská média však jako příčinu uvádějí i sušené houbičky. Skutečný důvod by měl být znám po pitvě. „Vyšetřovatelé za účasti forenzního specialisty provedli dodatečné ohledání místa činu, zabavili věci důležité pro vyšetřování a plánují forenzní chemické zkoumání,“ uvedl vyšetřovací výbor Moskevské oblasti.

Mrtvého sportovce objevil jeho otec, který s ním žil ve společné domácnosti. Po návratu z procházky se psem našel svého syna, který už bohužel nedýchal. „Podíval jsem se do pokoje a zdálo se, že Alexander a jeho žena spí. Přišel jsem blíž a teprve pak jsem si uvědomil, že můj syn už nedýchá,“ popsal hrozné chvíle pro pravda.ru.

„Slovy nelze vyjádřit velikost této ztráty. Alexander Pisarev byl standardem přátelství, slušnosti a odvahy ruského člověka. Budeš nám chybět! Odpočívej v pokoji, náš bratře,“ vyjádřil soustrast jeho tým Tomahawk v oficiálním prohlášení.

Ruský MMA bojovník Alexander Pisarev
Ruský MMA bojovník Alexander Pisarev