Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Ukrajinská bojovnice z UFC se bojí o rodinu: Znám lidi, co zemřeli!

Autor: ptr

Emoční horskou dráhu nyní prožívá ukrajinská bojovnice Maryna Morozová (30). Po víkendovém úspěchu na prestižním turnaji organizace UFC s číslovkou 272, promluvila o strachu, který má o svou rodinu doma na Ukrajině. Válka jí nedá spát.

Napínavý zápas s kazašskou soupeřkou Mariyou Agapovou se jí povedlo ukončit již ve druhém kole díky submisi, ale ani velká radost z výhry nedokáže přehlušit obavy. „Moje rodina je v pořádku, ale mám mnoho přátel, kteří nejsou. O některých vím, že zemřeli. Je to moc smutné, ale pro mě je nejdůležitější, abych nyní zachránila svou rodinu. Nechci, aby někdo přišel a ublížil jim. Jsem stále nervózní a děsí mě to. Bojím se, ale snažím se být silná,“ svěřila se v pozápasovém rozhovoru.

Díky silnému pozadí celého boje získal její rozhovor hodně pozornosti. Maryna hovořila o silných emocích, se kterými se musela před sobotním bojem vyrovnat. I v této strašné době ji rodina plně podporuje a je nadšená z jejích úspěchů. „Samozřejmě, že je na mě moje rodina velmi pyšná,“ našla i kapku pozitivních emocí na závěr.

Ukrajinská bojovnice Maryna Morozová
Ukrajinská bojovnice Maryna Morozová