Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Americký fotbalista (†18) byl nalezen mrtvý: Smrt v kostele!

Autor: ptr

Tragická událost otřásla celou komunitou. Mladý a nesmírně talentovaný sportovec skonal pouhé dva dny před svými devatenáctými narozeninami. Sam Westmoreland (†18) byl nalezen mrtvý ve středu v kostele. Příčina smrti zatím nebyla zveřejněna.

Mluvčí úřadu šerifa okresu Oktibbeha sdělil, že policisté objevili tělo poté, co byli povoláni do Blackjack Missionary Baptist Church ve Starkville kvůli vyšetřování úmrtí. Policie zatím nezveřejnila příčinu smrti, protože vyšetřování případu stále probíhá. Uvedli však, že v tuto chvíli nemají „žádný důvod k podezření z cizího zavinění“.

Westmoreland se teprve letos připojil k univerzitnímu týmu Bulldogs. Hrál v útočné formaci, zatímco ve škole se specializoval na průmyslové technologie. „Sam byl milovaný syn, bratr a spoluhráč a skvělý mladý muž s neomezenou budoucností,“ uvedl v prohlášení hlavní trenér MSU Mike Leach. „Vždy na něj budeme vzpomínat a bude hluboce chybět každému, kdo ho znal a miloval.“

Představitelé univerzity uvedli, že aktivně spolupracují s úřady, včetně úřadu šerifa okresu Oktibbeha, na získání dalších podrobností o Samově tragickém úmrtí.

Americký fotbalista Sam Westmoreland
Americký fotbalista Sam Westmoreland