Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Švancara pobavil videem s dcerou: »Už má borca!«

Autor: sm

Krátkými videi s dcerkou baví Švancara své fanoušky na sociálních sítích delší dobu. Momentálně navíc on i jeho dcera stonají a tak společně odpočívají u televize. Právě v této situaci vznikla mezi oběma humorná debata, o kterou se »Švanci« podělil.

„Ty se budeš ženit?“ zeptal se Švancara své roztomilé dcery, kterou má s manželkou Kamilou. „S Kubou,“ upřesnila mu roztomilá holčička, načež se ostražitý táta zeptal, o jakého Kubu se jedná. Dcerka mu nápadníka blíže popsala a dodala zásadní informaci: „Už mi dal prsteny!“

„On už ti dal prsteny? A jsou zlaté?“ zajímal se bývalý fotbalista „Jeden je srdíčkový a není zlatý a jeden je jednorožcový, ten je zlatý,“ dovyprávěla malá Laura. „Tak ten mi dáš, jo?“ zkusil Švancara, který se následně setkal s odporem.

Možná i sám Švanci byl překvapený, jak brzy se jeho dcerce začala »zapalovat lýtka«. Spolu se ženou Kamilou jí na svět přivítali teprve před pěti lety. A oslavy byly tehdy podle jeho vyjádření mohutné: „Táta se omlouvá za třídenní nekomunikaci,“ pravil po narození malé Laury. „Jedeme naplno, moc jsem nespal,“ přiznala někdejší opora Brna, Slovácka nebo Slavie.

Z předešlého manželství s bývalou ženou Lucií má bývalý fotbalový útočník ještě děti Dana a Nikolku.

Švancara pobavil videem s dcerou
Švancara pobavil videem s dcerou

Témata:  ŠvancarablesksportKuba