Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Plekanec odkryl soukromí: První chvíle se novorozeným synem i sladké narozeniny!

Autor: sm

Momenty, na které budou dlouho vzpomínat! Lucie Šfářová a Tomáš Plekanec si pro své fanoušky připravili dojemná videa toho nejlepšího, co je v.uplynulém roce potkalo. Sportovní dvojice tak ukázala fotky z porodnice, dovolených, ale i rodinnou pohodu.

Videa se vzpomínkami sdíleli manželé na instagramu. »Pleky« do něj samozřejmě zařadil i celou řadu fotek ze zápasů Rytířů, ale i Lucka byla hodně aktivní. Bezesporu nejzásadnějším momentem ale bylo pro oba narození čtvrtého potomka, syna Olivera. A tady se fanouškům opravdu hodně otevřeli. V sestřizích se objevily i intimní obrázky z porodnice, ve kterém čerstvě narozené miminko drží v náručí Tomáš nebo malá Leontýnka. Chlapečkovo narození přitom tehdy oznámili, až když byla celá rodina pohromadě doma.

Ani příchod miminka ale Plekancovi neodradil od toho, aby rok trávili aktivně. Vydali se například s dětmi na túru do Tater. Kromě toho Tomáš ukázal také společně strávené chvíle se syny Adamem a Matyášem, nebo fotku ze svých narozenin. Ty byly navíc kulaté, a tak není divu, že si Jágrův spoluhráč zasloužil pořádný dort! 

„Hodně zdraví a štěstí v novém roce 2023,“ připsal nakonec ke vzpomínkovému videu Plekanec. U příspěvku se to brzy začalo hemžit komentáři, kterými kamarádi a fanoušci na oplátku popřáli vše nejlepší do letošního roku jemu.

Plekancovi fanouškům ukázali i fotky z porodnice.
Plekancovi fanouškům ukázali i fotky z porodnice.