Miroslav Horák
11. října 2022 • 04:50

Když Plekanec pije krev... Tomajko se hájí: Nikoho jsem na něj neposlal

Vstoupit do diskuse
3
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

V pověstné olomoucké plechovce v neděli tekly emoce proudem. Místní borci přejeli Kladno 3:0, navrch pak v samém závěru řízný bek Jan Švrček zbušil Tomáše Plekance. Vytáhlý obránce uspořádal mstu za předchozí atak centra Rytířů na útočníka Jakuba Orsavu. Hokej v podání bývalé dlouholeté opory Montrealu dráždí a je aktuálně znovu velkým tématem extraligy. Přehání to? Anebo soupeři zbytečně fňukají, notabene na špatném hrobě?



Svár dvou hokejových armád většinou končí se zahoukáním sirény. Co se stane na ledovém bojišti, to na něm obvykle zůstává. Občas ne. Jako v neděli na Hané. Její metropoli opouštěl těžce naštvaný především Jaromír Jágr. Kladenský boss nemohl spolknout Švrčkův drsný útok na vůdce Rytířů čtyři sekundy před koncem, navíc v něm jednoznačně viděl záměr olomoucké střídačky.

To ostatně po tiskové konferenci vyčetl trenérovi Janu Tomajkovi. S dodatkem, že v příštím vzájemném duelu se osobně postará o odplatu za neférovou boxerskou tečku. Pomineme-li vedlejší efekt vážně míněného slibu, znamenající odklon od uvažovaného konce kariéry, Jágr hodil do olomoucké kabiny granát.

„Nikoho jsem tam neposlal,“ reagoval v pondělí pro deník Sport a web iSport.cz důrazně Tomajko. Vyloučil, že šlo o asistenta Borise Žabku, jenž podle neoficiálně vyřčených názorů několika hráčů Kladna

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
3
Finále
Články odjinud


Články odjinud