Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mezi modelkami by se neztratila: Šafářová ohromila fanoušky v šatech od Blanky Matragi!

Autor: sm

Rytíř Tomáš Plekanec (40) se může dmout pýchou! Slavná česká návrhářka Blanka Matragi (69) ukázala fotografii s jeho ženou Lucií Šafářovou (35) a vyrazila fanouškům dech! Bývalá tenisová šampionka by totiž mohla rovnou vyrazit na přehlídkové molo.

Bývalá tenistka Lucie Šafářová většinu svého kariérního života strávila ve světě tenisu, ze kterého se v roce 2019 »odporoučela« a vydala se za mateřskými povinnostmi. Momentálně je z ní na plný úvazek maminka dcery Leontýnky (3) a syna Olivera (8 měsíců) a také milující manželka hokejisty Tomáše Plekance

Přesto, že Lucie už se na kurtech neprohání, na svých sociálních sítích ukazuje, že pohybem stále žije a postavu má jako lusk! To ostatně dosvědčila také fotografie, kterou na instagramu sdílela módní návrhářka Blanka Matragi . Lucii oblékla do nádherných smaragdových šatů, ve které vynikla její dokonalá postava a zároveň několikanásobné grandslamové šampionce přidala na něžnosti. 

„Milujeme smaragd. Nabíjí pozitivní energií,“ připsala ke společné fotografii Matragi, která si díky své šikovnosti ve světě módy vybudovala zvučné jméno také v arabských zemích. Lucii barva, kterou návrhářka vybrala, neskutečně sluší, stejně jako střih šatů samotných.

Přesto, že si Šafářová nejspíš byla u Matragi pouze vybrat šaty na jeden z blížících se plesů, ne jednoho tenisového fanouška jistě napadlo, že na přehlídkovém mole by se určitě neztratila.

Blanka Matragi ukázala fotku s Lucií Šafářovou
Blanka Matragi ukázala fotku s Lucií Šafářovou