Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Shakira práskla, jak přišla Piquému na nevěru: Prozradil ho džem!

Autor: sm

Začíná se přiostřovat! Shakira (45) sice Piquého (35) ve svém novém songu vůbec nešetřila, ale největší perlu si evidentně šetřila na později. Fanouškům prozradila, jak přišla na to, že je jí otec jejich dvou synů nevěrný. Zpěvačce k tomu pomohla dokonalá znalost jejího partnera a smysl pro detail!

Piquému nejspíš drsná písnička jeho ex neušla. Krátce poté, co Shakira vydala song, ve kterém zpívá o tom, že bývalý kapitán Barcy vyměnil Ferrari za Renault Twingo a »rolexky« za hodinky Casio, si domluvil spolupráci s »podřadnějším« výrobcem hodinek a po ulicích katalánské metropole se začal prohánět ve zmíněném francouzském voze. 

Piqué: Z legendy Barcelony kontroverzní podnikatel. Jak vzal ostré narážky od Shakiry?
Video se připravuje ...

Jako kdyby tím ale Shakiru ještě více naštval! Pustila totiž do světa, jak svému bývalém na nevěru s Clarou Chiou Martiovou (23) přišla. Podle webu ShowNews Today románek s mladou dívkou propálil obsah lednice.

Ve chvíli, kdy Shakira dorazila zpátky domů ze zahraniční cesty, našla v kuchyni rozjedený jahodový džem. Jenže ten podle kolumbijské zpěvačky Piqué nikdy neměl rád! Drobné blondýnce proto došlo, že u nich doma musel být někdo další.

Důkazem, že Shakira nevěru odhalila právě tímto způsobem, má být její nejnovější klip Te Felicito, ve kterém otevírá lednici. Fanoušci tak mají jasno o tom, že tím slavná zpěvačka ukazuje, jak »zjistila pravdu« právě díky chladničce.

Piqué se svou novou láskou Clarou Chiou Martiovou
Piqué se svou novou láskou Clarou Chiou Martiovou