Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Útočnou píseň si líbit nenechal: Piqué Shakiře tvrdě vrací úder!

Autor: sm

Pohár trpělivosti přetekl! Gerard Piqué (35) dlouho tvorbu své bývalé partnerky Shakiry (45) přehlížel navzdory tomu, že v nich vždy víceméně zhudebnila svůj vzkaz pro něj. Poslední písnička, ve které se kolumbijská hudebnice obouvá nejen do svého ex, ale také do jeho nové lásky, už ale byla na bývalého kapitána Barcelony příliš a ozval se.

Shakiře, od které Piqué odešel za mladší Clarou Chiou Martiovou (23), někteří vyčítají, že po rozchodu zůstala zahořklá. Bývalý fotbalista, který před pár měsíci pověsil profesionální kariéru na hřebík, ale zaujal jiný postoj. Celou situaci obrátil do vtipu. A když o něm jeho bývalka zpívala, že »vyměnil rolexky za casia« tak to vzal Gerard doslova.

Na víkendové tiskovce totiž prozradil, že sehnal společnost Casio jako sponzora španělské královské ligy, ve které se se streameři a bývalí fotbalisté starají o vedení dvanácti klubů v mistrovském turnaji v Barceloně.

Na tiskovce také Piqué ukázal své zápěstí, na kterém už jeden kousek od sponzora nosí. „Tyto hodinky jsou na celý život,“ narážel na Shakiřino rýpnutí v písničce.

Drobná blondýnka ve své nové písničce také zpívá o výměně Ferrari za Twingo, a asi není složité si tipnout, v čem se během víkendu Piqué proháněl po španělských ulicích...

Piqué: z legendy Barcelony kontroverzní podnikatel. Jak vzal ostré narážky od Shakiry?
Video se připravuje ...

Shakira ve své nové písničce Piquého nešetřila. A jeho novou lásku také ne.
Shakira ve své nové písničce Piquého nešetřila. A jeho novou lásku také ne.