Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Skandál v KHL: Manželka reprezentanta srazila autem dítě!

Autor: pl

Hokejisté z ruské nejvyšší soutěže jsou v nezáviděníhodné situaci. Nemálo z nich přímo podporuje ruskou okupaci Ukrajiny, a když se někteří z nich rozhodnou odejít do zahraničí, spousta lidí se na ně dívá skrz prsty. Útočník Čerepovce Daniil Vovčenko (26) má navíc další starosti. Jeho manželka Jana (28) narazila autem na přechodu do dítěte!

K incidentu došlo v Čerepovci na Batjuškovově ulici, když žena křídelníka tamního Severstalu srazila na přechodu pro chodce svým Porsche Macan malou holčičku společně s jejím dědečkem (65). Žákyně páté třídy byla následně převezena do nemocnice s poraněním hlavy a nohou. Její dědeček podle dostupných zpráv zraněn nebyl. O celé situaci informoval kanál SHOT na sociální síti Telegram.

K samotnému neštěstí se vyjádřil i samotný Vovčenko. „Je to šokující, situaci rozhodně neberu na lehkou váhu. Nejdůležitější je, aby bylo děvčátko v pořádku a nemělo žádné zlomeniny ani vážná zranění,“ citoval majitele sedmi startů za ruskou reprezentaci web Match TV.

Dále uvedl, že jeho partnerka Jana se podrobila testu na alkohol a drogy, ovšem oba výsledky byly negativní. „Nic nebylo nalezeno. Co se týče holčičky, tak jsme v kontaktu s jejími rodiči. Poskytneme jí během zotavování takovou pomoc, jaká jen bude potřeba,“ prozradil Vovčenko. Podle zpráv tak vše nasvědčuje tomu, že se dívenka po srážce s autem brzy zotaví.

Manželka ruského hokejisty Daniila Vovčenka srazila autem dítě. Na fotce s Jakubem Jeřábkem
Manželka ruského hokejisty Daniila Vovčenka srazila autem dítě. Na fotce s Jakubem Jeřábkem