Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Strach o legendárního basketbalistu O'Neala: Foto z nemocnice!

Autor: ptr

Jediným snímkem vyděsil všechny své fanoušky. Basketbalový velikán Shaquille O’Neal (51) umístil na svůj Twitter foto, kde leží na nemocničním lůžku. To vzbudilo velké obavy o jednu z největších basketbalových hvězd přelomu století.

Na snímku je vidět populární obr v modré nemocniční košili a bílé čepici. Zároveň má zavřené oči a do obou rukou má zavedené hadičky. Nehoda? Nemoc? Různé teorie se začaly ihned šířit po internetu. Sám dva metry a šestnáct centimetrů vysoký Shaq podal po pár hodinách vysvětlení.

„Všem lidem, kteří mají obavy a starost, nejprve mi dovolte poděkovat, ale nemusíte se bát,“ uklidnil dalším tweetem. Přidal i vysvětlení, proč se v nemocnici nachází. „Jen jsem si musel nechat vyměnit kyčelní kloub. Děkuji a miluji vás všechny,“ oznámil, jaký zákrok podstoupil. Téměř 20 let v NBA se na jeho těle evidentně pořádně podepsalo a poškodilo kyčel natolik, že nyní potřebuje nový kloub.

Mohutný basketbalista se začal už loni výrazně lépe starat o svou životosprávu a dokázal zhubnout neskutečných dvacet kilogramů. Poté se nechal slyšet s humorem sobě vlastním, že cílí na tělo modela. „Chci mít svaly všude a dělat reklamu na spodní prádlo se svými syny,“ vytyčil si nesnadný cíl.

Legendární basketbalista Shaquille O'Neal vyděsil fanoušky.
Legendární basketbalista Shaquille O'Neal vyděsil fanoušky.