Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Fotbalová superstar Kane slaví: Čtvrtý potomek na cestě!

Autor: ptr

Pořádně početná rodina, to je sen mnoha rodičů po celém světě. Ne každému se to ovšem podaří. Obávaný fotbalový kanonýr Harry Kane (29) očividně patří mezi ty vyvolené. Skórovat umí zřejmě nejen na hřišti a tak je se svou milovanou manželkou Kate již počtvrté v očekávání!

Radostnou novinku oznámili na Instagramu a k tomu přidali i netradiční anketu mezi svými třemi předchozími ratolestmi. U videa ultrazvuku s nejnovějším členem rodinky se dětiček ptali, co si myslí, že je na monitoru. Nejstarší dcera Ivy (6) si tipla, že bude mít další sestřičku. Druhá dcera Vivienne (4) by si zřejmě přála vyrovnání sil v rodině a tipla si chlapečka. Syn Louis (2) měl naprosto jiný názor a myslel si, že na monitoru vidí autíčko. Jedno z dětí tak bude mít určitě pravdu, ale dá se předpokládat, že Louis se vysněného autíčka nedočká.

Rodiče jsou každopádně nadšení a na pohlaví dítěte jim absolutně nezáleží. „Neuvěřitelně nadšený z očekávání dítěte číslo čtyři! Brzy je tu,“ popsal šťastný tatínek příspěvek, kde se pochlubil. Samozřejmě mu ihned gratulovali spoluhráči, kamarádi, fanoušci, jeho zaměstnavatel i mnoho dalších. Harry prožívá velmi povedené období, když se teprve nedávno stal nejlepším střelcem v historii anglického národního týmu a nyní slaví úspěch i v osobním životě.

Anglický kanonýr Harry Kane čeká se ženou čtvrtého potomka.
Anglický kanonýr Harry Kane čeká se ženou čtvrtého potomka.