Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Fotbalista Brehme (62) omylem natočil partnerku jen v kalhotkách: Nahatý dáreček!

Autor: Jiří Beneš

Penalty kopal legendární Němec Andreas Brehme (62) mistrovsky – díky jedné z nich Němci vyřadili na MS 1990 ve čtvrtfinále Československo. S mobilem v ruce mu to jde nepatrně hůř.

Chlap, jenž proměněnou desítkou rozhodl v Itálii i zápas o titul proti Argentině, si teď vstřelil ukázkového vlastňáka. Přes aplikaci WhatsApp za peníze rád posílá osobní přáníčka k narozeninám. Tentokrát k němu přidal i pikantní dáreček.

Andyho nahá partnerka Susanne (56) totiž nebrala ohled na to, že je její milý zrovna v éteru. Vstoupila do místnosti a malér byl na světě. Virální video s nahotinkou během několika minut viděly miliony diváků.

To je expert

„Všechno jsem si uvědomil, až když mi začalo volat nezvykle mnoho přátel. Já přitom ani netušil, že už jsem video odeslal,“ dušoval se bývalý krajní obránce. Měl štěstí, že jeho partnerka nad scénkou ledabyle mávla rukou. „Je to můj expert na sociální sítě,“ smála se pro Bild.

A zubil se i Brehme, který se v roce 2010 rozvedl s manželkou Pilar. „Teď už celý svět ví, jak úžasná moje současná žena je,“ proměnil elegantně trapas v srdceryvnou lichotku.

Andreas Brehme, německý mistr světa z fotbalového šampionátu 1990, ukázal ze své manželky víc, než chtěl
Andreas Brehme, německý mistr světa z fotbalového šampionátu 1990, ukázal ze své manželky víc, než chtěl