Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Cibulková ukázala dárek pro dceru: Náušnice za téměř půl milionu!

Autor: sm

Bývalá tenisová šampionka Dominika Cibulková (33) si za svou kariéru vydělala ohromné jmění a svým fanouškům často dokazuje, že si jej hodlá patřičně užít. A luxusem zahrnuje také své okolí, včetně nedávno narozené dcerky Niny. Ta ostatně jen pár týdnů po svém narození dostala od prarodičů dárek za pořádný balík peněz!

Dominika se o víkendu pochlubila zručností své chůvy, která Cibulkové velmi usnadnila starosti ohledně aplikování náušnic pro malou Ninu. „Když tvoje chůva dělala několik let »staniční« na novorozeneckém, bylo jasné, že na propíchnutí uší se nebude čekat dlouho,“ napsala k záběru dcerky, které už maličká ouška zdobí náušnice.

Jak ale vzápětí Dominika naznačila, co nevidět ale dojde ke změně a holčička bude nosit v uších jiný kousek. „Až se ušíčka zahojí, babi a děda se postarali, aby princezna měla stejný diamant jako mamka. Ale pořád ještě trochu menší,“ pochlubila se Dominika krabičkou, v jejichž útrobách se schovávaly luxusní náušnice od značky Sheron.

Podobné náušnice, které bývalá tenistka na sociálních sítích ukázala, tato značka prodává za 19 680 eur, což v přepočtu vychází zhruba něco kolem 460 tisíc korun. Taková suma je pravděpodobně dost daleko od ceny, kterou za náušnice pro děti utratí většina rodičů nebo prarodičů.

Zdá se ale, že v případě malé Niny babička s dědou rozhodně nemají hluboko do kapsy a snaží se svá vnoučátka rozmazlovat tím nejlepším.

Nina dostala od prarodičů luxusní šperk
Nina dostala od prarodičů luxusní šperk