Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ronaldova Georgina sdílela fotky ze soukromí: Kouzelné momenty na luxusní jachtě!

Autor: pl

Zatímco většina světa se v roce 2020 potýkala s pandemií v podobě onemocnění covid-19, fotbalista Cristiano Ronaldo (38) se rozhodl společně se svou rodinou utéct před zákeřným virem na širé moře, kde si užívali rodinné chvilky na luxusní superjachtě. Jeho polovička Georgina se nyní pochlubila momentkami z této nádherné dovolené.

Bezmála 150 milionů korun. Takový ranec vyplázl hvězdný fotbalista Cristiano Ronaldo za luxusní superjachtu v roce 2020, na které si ve stejném roce během propuknutí celosvětové pandemie koronaviru užíval čas se svými potomky a svou drahou polovičkou Georginou.

Právě půvabná modelka se nyní na sociální síti pochlubila snímky ze soukromí. „Onoho letního odpoledne, kdy jsme si koupili naši loď,“ napsala Georgina ke snímku, kde ona a Ronaldo míří na palubu své nové „hračky“. „A některé fotky z tohoto kouzelného léta 2020,“ dodala. Můžeme tak vidět, jak se jejich děti opalují zatímco CR7 vedle nich maká na své fyzičce, rodinné pohoštění s nádherným prostřením, Ronalda při západu slunce, vášnivou romantiku nebo také sbírku luxusních kabelek, které má Georgina v zásobě.

A co na téměř sedmadvacetimetrové jachtě zvané Azimut Grande najdete? Nachází se zde pět prostorných kajut, šest nádherně zařízených koupelen, moderní kuchyň, dvě odpočinkové zóny, salonek a honosná jídelna. Ronaldo se na ní plavil například na Madeiru nebo na Mallorcu. Kam povedou cesty skvostného plavidla příště?

Ronaldo si v roce 2020 užíval chvíle s rodinou na luxusní jachtě
Ronaldo si v roce 2020 užíval chvíle s rodinou na luxusní jachtě