Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Legendární tenistka Serena Williamsová: Speciální role v dceřině představení!

Autor: pl

Blíží se Vánoce. To je pro spoustu lidí na světě obdobím radosti. Serena Williamsová (42), legendární bývalá tenistka, má ale důvod k úsměvu už delší dobu. V srpnu letošního roku se jí narodila dcerka Adira River. No a nyní? Nyní si zahrála společně s její starší sestrou v baletní hře!

Do Vánoc zbývá něco málo přes měsíc a spousta lidí už ladí sváteční atmosféru. Jako například věhlasná extenistka Serena Williamsová, která si o víkendu střihla roli v divadelním představení Louskáček své dcerky Alexis Olympia (6).

Během hry v rámci baletní školy kousek od Palm Beach Gardens na Floridě, kterou Alexis Olympia navštěvuje, se podle amerického serveru TMZ někdejší světová jednička představila v roli jednoho z hostů během večírkové scény. Společně s ní si ve hře zahrál i její manžel Alexis Ohanian (40). Oba měli na sobě tématické kostýmy, zatímco děti stály kolem a vítaly je na jevišti. Serena navíc předvedla po boku svého manžela i roztomilé pukrle.

Bude se Serena podobně nakrucovat i v případě její druhé dcerky Adiry River? Na odpověď je zatím brzy, nicméně o pozornost své milující maminky nemusí mít obavy. Ta si totiž dala záležet už v srpnu, kdy se Adira River narodila. Její narození oznámila Serena ve videu na sociální síti TikTok. V něm se nejdříve objala s manželem a dcerkou Olympií. Následně odešla a vrátila se s malou Adirou River v náručí.

Hvězdná extenistka Serena Williamsová si střihla hereckou roli po boku své dcerky Olympie
Hvězdná extenistka Serena Williamsová si střihla hereckou roli po boku své dcerky Olympie