Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Frolík se pochlubil kompletní rodinkou: Ukázal svůj »babinec«!

Autor: pl

Poslední dva měsíce prožívá hokejista Michael Frolík (35) smíšené období. Na ledě mu a jeho Liberci sice vystavil ve čtvrtfinále stopku Hradec, v osobním životě ale jen září. Zatímco v březnu přivítal společně s partnerkou Dianou Kobzanovou (41) na světě třetí dceru, ta druhá nyní slaví páté narozeniny! Během této příležitosti zveřejnil někdejší hráč NHL svou rodinu v kompletní sestavě.

„Všechno nejlepší Lily,“ napsal Frolík na instagramu pod fotku malé oslavenkyně, na které pózují kromě ní a táty také starší sestra Ella a měsíční Nelly, kterou bývalá miss chová v náručí. Fanoušci tak mohou vidět rodinu pohromadě poprvé od nedávného narození dcery.

Stejně jako Lily a Ella, i jejich nejmladší sestřička se narodila v zámoří, konkrétně v USA na Floridě. Zde přišla na svět i oslavenkyně Lily. Nejstarší Ellu porodila Kobzanová v Kanadě před devíti lety, kde tehdy Frolík válel za Winnipeg.

„Nelly Frolik 9.3.2023. Narodila se trošku dřív, na Floridě,“ napsala Kobzanová po porodu na sociální síť. Právě předčasný porod byl důvodem, proč hrdý otec u porodu chyběl. „Manžel by u plánovaného porodu byl, bohužel to díky předčasnému neplánovanému porodu nestihl,“ dodala. Důležité ale je, že narození Nelly proběhlo v pořádku. Nyní se tak mohou šťastní rodiče radovat ze svých ratolestí. Tak jako během oslavy prostřední Lily.

Malá Lily, dcera hokejisty Michaela Frolíka a bývalé miss Diany Kobzanové, slavila páté narozeniny
Malá Lily, dcera hokejisty Michaela Frolíka a bývalé miss Diany Kobzanové, slavila páté narozeniny