Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Kobzanová po předčasném porodu odhalila tajemství: Byla svatba?!

Autor: mib

Porod třetího prcka dokonale utajila, ale teď už je totálně nahá! Modelka Diana Kobzanová, která dnes slaví 41. narozeniny, poodhalila okolnosti, za kterých přišla na svět třetí dcera Nelly, i to, že se s hokejistou Michaelem Frolíkem (35) nejspíš tajně vzali.

Nelly se stejně jako její sestřičky Ella (8) a Lily (4) narodila v zámoří, a to už 9. března. „Aby bylo jasno, manžel by u plánovaného porodu byl, bohužel to kvůli předčasnému porodu nestihl,“ prozradila na Instagramu královna krásy z roku 2001, která o korunku přišla po nafocení pornografi ckých snímků.

Útočník, který se pere v play off za liberecké Bílé Tygry, tak měl původně u radostné události asistovat po konci hokejové sezony, leč miminko si o nějaký ten týden na svět pospíšilo.

Oslovením manžel zároveň Diana naznačila, že mají za sebou veselku! Až dosud totiž muže svého života označovala jako »Froldu« nebo »tatínka «. Kdy a kde se svatba odehrála a zda si teď trojnásobná maminka říká paní Frolíková, už Diana neuvedla. Možná příště..

Diana Kobzanová a Michael Frolík
Diana Kobzanová a Michael Frolík