Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Oslavenec Beckham se odhalil: Před 50 vypadá stále skvěle!

Autor: ptr

Není náhodou, že je legendární fotbalista David Beckham (48) brán jako sexsymbol. Miláček mužů, díky svému fotbalovému umu, i žen, díky svému vzhledu, vypadá i ve středním věku báječně. V úterý oslavil osmačtyřicáté narozeniny a při té příležitosti se jeho milovaná Victoria pochlubila fotografií manžela jen ve spodním prádle.

Sexy snímek vysportované postavy potěšil minimálně něžnější obecenstvo na internetu. Victoria zveřejnila obrázek Davida v bílých boxerkách, kterak se noří do studené vody a nutno podotknout, že postavou strčí do kapsy o mnoho mladší muže. „Pojďme všichni oslavit Davida. Nemáte zač,“ připsala manželka k příspěvku a jasně tak naznačila, že tím chtěla potěšit jeho fanoušky. A záměr se povedl na jedničku.

David začal sbírat v komentářích komplimenty a pochvaly po tisících. „Děkuji Victorie, za všechny ženy světa,“ zněl jeden z mnoha nadšených vzkazů. Téměř padesátník Beckham má stále co nabídnout a užívá si života, který si zařídil díky svému fotbalovému umění a perfektnímu reklamnímu potenciálu.

Ještě před polonahým snímkem pak Victoria sdílela společnou fotografii s opravdovým přáním. „Všechno nejlepší k narozeninám, Davide, moc tě milujeme. Nejúžasnější manžel a neuvěřitelný táta. Jsi naše všechno,“ sepsala krásný vzkaz lásce svého života.

David Beckham oslavil 48. narozeniny.
David Beckham oslavil 48. narozeniny.