Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Slavní na derby pražských »S«: Dorazil Schick nebo Kvitová se snoubencem

Autor: pl

Duely mezi Spartou a Slavií jsou vždy prestižní záležitostí. O to víc při 307. derby, který je zároveň bojem o titul. Tuto vyhrocenou bitvu odvěkých rivalů si nenechala ujít nejedna slavná osobnost. Kdo přesně? Tak například hvězdný fotbalista Patrik Schick nebo tenistka Petra Kvitová, která měla po boku snoubence Jiřího Vaňka.

Schick, který v současné době hájí barvy bundesligového Leverkusenu, se rozhodl navštívit fotbalový stánek, na kterém vykrystalizoval v elitního útočníka. Nebyl ale jediným přítomným exsparťanem. Na Letnou se dostavil i Karel Poborský, který měl na hlavě elegantní bekovku.

Objevil se i někdejší kouč Letenských Vítězslav Lavička, který před úvodním výkopem zažil speciální moment. Klub ho pozval na hřiště, aby mu pogratuloval k jubilejním šedesátinám, zatímco mu narvaný stadion tleskal ve stoje.To ale z fotbalového prostředí stále není vše.

Mezi návštěvníky byl v epet Areně také trenér české fotbalové reprezentace Jaroslav Šilhavý. Šéf lavičky národního mužstva si tak může udělat jasnější obrázek o hráčích v souvislosti s nároďákem.

Stejně tak byla na derby přítomna i tenistka Petra Kvitová. Slavná sportovkyně vyrazila na oslavu fotbalu se svým snoubencem Jiřím Vaňkem, se kterým oznámila zásnuby koncem srpna loňského roku.

Patrik Schick se přišel podívat na svůj bývalý mančaft, jak bojuje o titul
Patrik Schick se přišel podívat na svůj bývalý mančaft, jak bojuje o titul