Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Manžel Plíškové slavil titul v rodinném kruhu: Dojemná radost se synem!

Autor: pl

Šest let. Tak dlouho trvalo fotbalovému celku Feyenoord Rotterdam, než opět ovládl nejvyšší nizozemskou soutěž Eredivisie. Z ligového primátu se radoval také Dávid Hancko (25), manžel české tenistky Kristýny Plíškové (31). Po závěrečném hvizdu si to slovenský obránce namířil z hřiště rovnou ke svým nejbližším, se kterými prožíval dojemné chvilky.

Loni v květnu se radoval z narození syna Adama. Letos slaví Dávid Hancko zisk titulu v nejvyšší nizozemské lize s Feyenoordem. Na stadionu ho během zápasu proti celku G.A. Eagles, který Rotterdam vyhrál 3:0, podporovala i Plíšková společně s malým Adámkem, který brzy oslaví první narozeniny.

„Nejpyšnější,“ napsala rodačka z Loun pod sérii fotek, na kterých pózuje se svým uzlíčkem štěstím během fotbalového klání. Po utkání se Adámkovi věnoval i šťastný táta, který mu přišel ukázat medaili. S dojemnou momentkou se Plíšková pochlubila snímky na instagramu, na kterých si malý junior cenný kov hned osahal. Namotivuje ho tátův úspěch v budoucích letech obout kopačky?

Adámek, syn Kristýny Plíškové a Dávida Hancka, si mohl po tátově triumfu potěžkat medaili
Adámek, syn Kristýny Plíškové a Dávida Hancka, si mohl po tátově triumfu potěžkat medaili