Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Po dřině s Lotyšskem chvíle oddechu: »Regéčko« v bazénu!

Autor: sm, vba

Bojovali urputně, ale na vítězství to nestačilo. Pondělní prohru s domácím týmem ale musí Češi fofrem hodit za hlavu a soustředit se na nadcházející zápas, ve kterém se střetnou se Slovinskem. Jak ale ukázal útočník Michal Kempný (32) na sociálních sítích, kvalitní příprava na duel tkví také v odpočinku. 

Dva dny v zápřahu dají tělu pořádně zabrat! Tím více, když musíte v každém z nich odmakat hokejové zápasy. Jízdní řád hokejového šampionátu je ale nelítostný a jakýkoliv neúspěch musí hráči co nejdřív hodit za hlavu a soustředit se na program, který je čeká. Čeští reprezentanti pondělní i nedělní večery zasvětili zápasům a za odměnu je teď naopak čekají dva dny odpočinku.

Michal Kempný odhalil, že někteří členové mužstva se rozhodli dopřát svému tělu relax v podobě návštěvy bazénu s mořskou vodou. Za tímto lázeňským požitkem vyrazil tým do Jurmaly, která se nachází kousek od Rigy. „Hráči tam šli do sauny, na pláž, do bazénu, na večeři. Prostě takový teambulding,“ sdělil trenér Kari Jalonen (63).

Kempnému se podařilo v bazénu natočit například kapitána Romana Červenku (37) nebo Dominika Kubalíka (27). Hokejisté se vypravili do odpočinkové zóny hotelu Baltic Beach Hotel & Spa, který svým zákazníkům nabízí prvotřídní péči.

„Návštěvníkům bazénu nabízíme osm masážních stanic, podvodní masážní mušle, třímetrové vodopády, vodní trampolíny a vířivku,“ stojí v popisu zařízení. Ale slovy německého teleshoppingového mága: To stále není všechno!

Návštěvníkům této části hotelu je k dispozici také cedrová lázeň, himalajská solná sauna nebo římská minerální sauna. Zkrátka opravdové hýčkání pro svaly, které vzápětí hokejisté vyrazili zlehka protáhnout procházkou k pláži.

Někteří hráči zvolili relax v bazénu
Někteří hráči zvolili relax v bazénu