Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Tragická smrt nadějného sportovce (†19): Spadla na něj střídačka!

Autor: ptr

Tohle se nemělo stát! Mladý a nadějný baseballový hráč Angel Mercado-Ocasio (†19) zemřel pod troskami střídačky na hřišti mládežnické baseballové ligy v americkém Harrisburgu. K tragické události došlo jen kvůli tomu, že šel pomáhat při rozebírání dřevěných přístřešků.

Celá komunita se ponořila do smutku a truchlí nad ztrátou mladého života. Vysokoškolský student pomáhal v pondělí odpoledne při rozebírání nelegálních provizorních přístřešků nad střídačkami, když došlo k tragédii. Část dugoutu se na něj zřítila a těžce ho poranila. Ani okamžitý převoz do nemocnice nestačil k záchraně a Angel zemřel v úterý ve 23:12.

„Naše rodina Central Penn College je zdrcena ztrátou Angela,“ napsala ve středu v prohlášení prezidentka soukromé vysoké školy, kterou Angel studoval. „Jako přátelé, kteří se stali rodinou, truchlíme nad srdceryvnou ztrátou jednoho z nás, nadějného mladého sportovce, který nesmyslně přišel o život, když pomáhal ostatním užívat si sport, který tolik miloval,“ dodala Linda Fedrizzi-Williamsová.

Mercado-Ocasio odehrál v této sezóně za Central Penn College 17 zápasů, zaznamenal dva odpaly, dva doběhy a sedm ukradených met. Naposledy za tým nastoupil 6. května.

Na tomto hřišti došlo k tragické události.
Na tomto hřišti došlo k tragické události.