Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pompézní oslava padesátin Šmicera: Zpívánky s hvězdami a šokující dárek!

Autor: sm

Bylo pořádně veselo! Legendární fotbalový záložník Vladimír Šmicer ve středu slavil půl století. A byl by hřích to přejít bez pořádné párty, První český vítěz Ligy mistrů byl během svého velkého dne obklopen celebritami a na sociálních sítích se pochlubil úžasným dárkem!

Seznam hostů na Šmicerově oslavě se hemžil slavnými jmény. Na oslavu kulatin dorazil například zpěvák Vojta Dyk , Matěj Ruppert nebo někdejší kolega z oboru, Tomáš Ujfaluši . Bývalý frontman skupiny Nightwork navíc spolu s Jakubem Prachařem zvolili příjezd na korbě dodávky.

Na sociálních sítích se pak objevilo video, jak oslavenec po boku obou zpěváků zpívá legendární píseň Karla Gotta »C'est la vie«. 

Chybět ale nemohl ani narozeninový dárek. A v tomto ohledu se hokejistovi Jiřímu Hudlerovi dokonale povedlo vyrazit Šmicerovi dech. Sehnal mu totiž dres hokejového útočníka  Maria Lemieuxe , na který jeden z nejlepších hokejistů NHL dokonce přidal věnování a přání k 50. narozeninám.

Je zřejmé, že Hudler patří mezi ty, kteří umí dokonale naslouchat a vědí, že by jejich kamarádům mohlo udělat radost. Šmicer o Lemieuxovi mluvil mimo jiné i v jednom z rozhovoru pro iSport a přiznal, že kanadský hokejista je jedním z těch, se kterými by klidně rád strávil dvanáctihodinový let: „Možná s Mariem Lemieuxem , toho jsem obdivoval. Anebo ještě spíš s  Ivanem Lendlem . Tenis mám rád a on má hodně inspirativní příběh. Byl to první pořádný profík, kterého pak napodobovali ostatní sportovci,“ pravil před lety.

Tehdy ještě netušil, že mu hokejová legenda zprostředkovaně bude gratulovat k narozeninám.

Jiří Hudler se postaral o dokonalý dárek
Jiří Hudler se postaral o dokonalý dárek