Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Drsný konec legendy v Bayernu: Kahn dostal padáka šokujícím způsobem!

Autor: sm

Když se blížila pohroma, byl první na ráně! Už to skoro vypadalo, že letos Bayern Mnichov na další titul nedosáhne, ale po pořádné bouři na německé fotbalové scéně se nakonec Stern des Südens přece jen radují ze zlata. Na oslavy teď ale nemůže mít ani pomyšlení bývalý generální ředitel Oliver Kahn (53), který byl odvolán. A to dost drsným způsobem...

Ještě před závěrečným zápasem sezóny, který vše zvrátil, už byla ve hře otázka Kahnova odvolání. A na to také, navzdory výslednému zisku zlata, opravdu došlo. V pátek byl bývalý fotbalový brankář oficiálně odvolán na mimořádném zasedání dozorčí rady a tento krok se mu vzápětí snažil sdělit klubový prezident Herbert Hainer.

Jenže se mu nemohl dovolat a tak informaci obdržel Kahn v sobotu ráno e-mailem. S týmem následně už ani neodcestoval na poslední zápas sezóny a zároveň se nemohl účastnit tradičních oslav na Marienplatzu. „Zakázali mi to,“ pravil na sociálních sítích.

Médii se mezitím začala šířit hláška o tom, že čestný prezident Uli Hoeness rozhodnutí udělat z Olivera generálního ředitele bylo špatné. „Musím to říct s odstupem času! Velkým zklamáním je, že jsem si myslel, že kvůli své osobnosti zvládne tu práci sám, ale místo toho se obklopil svými poradci,“ pravil podle magazínu Kicker. 

Nejistá druhá pozice, kterou si tým ještě před závěrečným duelem držel v tabulce stála krk také sportovního ředitele Hasana Salihamidžiče, se kterým byl ale podle informací německých médií rozchod mnohem klidnější...

Nemyslitelné se stalo možným a Bayern se raduje z titulu!
Nemyslitelné se stalo možným a Bayern se raduje z titulu!