Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Šlégrova půvabná dcera Jessica se bude vdávat: Zásnuby na dovolené!

Autor: sm

Brzy z ní bude vdaná paní! Půvabná dcera bývalého hokejového obránce Jiřího Šlégra se na dovolené v Dubaji dočkala od svého přítele otázky, kterou jasně ukázal, že si bez ní nedokáže svůj život představit. Před krásnou Jessicou totiž poklekl a požádal ji o ruku!

Jessica Šlégrová se nedávno chtěla ucházet o titul Miss České republiky. Soutěž opustila jako první ve výběru TOP 20 účastnic a sen o korunce krásy a tak trpce rozplynul. Náladu si půvabná dcera českého hokejisty vyrazila spravit na exotickou dovolenou, kam odcestovala spolu se svým partnerem Markem Havlíkem.

Výlet do Dubaje ale nebyl jen o odpočinku u moře, sluníčku, luxusním jídle nebo procházek po moderním městě. Jessica a Marek se totiž z dovolené vrátí jako snoubenci! Krásná dcera hokejové legendy se touto novinou pochlubila na sociálních sítích, kde zveřejnila svou ruku, kterou již zdobí nádherný prsten. „Řekla jsem ano,“ připsala k fotce. O tom, jak velkou radost z takového kroku má svědčí i to, že se nádherným šperkem pochlubila ještě i na druhý den.

Po této události je jasné, že Jessica ani její partner na tuto dovolenou už nikdy v životě nezapomenou a po návratu do vlasti budou snoubenci moci začít naplno přemýšlet nad tím, jak si svůj velký den představují. Stihnou pověstné »do roka a do dne«?

Půvabnou dceru Jiřího Šlégra čeká svatba
Půvabnou dceru Jiřího Šlégra čeká svatba