Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Kapitán slovenské reprezentace se ženil: Velkolepá svatba na zámku!

Autor: TT

Už jsou svoji! Slovenský stoper Milan Škriniar, čerstvá posila PSG, si konečně vzal svou dlouholetou partnerku Barboru Hrončekovou. Na honosné svatbě v malebném prostředí haličského zámku nechyběli hvězdní hosté, kteří na veselku přifrčeli v luxusních autech za miliony korun. 

Fotbalista Milan Škriniar se svou drahou polovičkou Barborou Hrončekovou si pro svůj důležitý den vybral pohádkové prostředí renesančně-barokního haličského zámku, jehož počátky se datují až do 12. století. Součástí čarokrásné nemovitosti je například vodní příkop, nádherná fontána či rozlehlý zámecký park s pergolou, rozáriem a alegorickou plastikou.

Okouzlující prostředí, známé osobnosti, luxusní jídlo a pití i fantastická zábava – asi takhle nějak by se dala ve zkratce popsat veselka kapitána slovenské reprezentace. Pompézní svatbě na romantickém zámku tak prakticky nescházelo vůbec nic, neboť byla vyšperkovaná do posledního detailu. Ani snoubenci nepodcenili přípravu na svůj velkolepý den a před začátkem pilně nacvičovali s duchovním otcem slavnostní obřad za přítomnosti své roztomilé dcerky Charlotte.

Veselka kromě stovky pozvaných hostů přilákala také několik místních zvědavců, kteří se přišli podívat, jaká to sláva dorazila do jejich obce. Nutno podotknout, že mnohým přihlížejícím i svatebčanům dala akce pořádně zabrat kvůli nesnesitelnému vedru. Prioritou číslo jedna pak bylo důsledně dodržovat pitný režim, obzvláště když všichni čekali na nevěstu na přímém slunci okolo 20 minut.

Na svatbě Milana Škriniara se to hemžilo luxusními auty, známými osobnostmi i krásnými ženami.Foto Matěj Kalina (sport24.pluska.sk)

Barboru posléze dopravil před kostel skvostný veterán Mercedes v úžasné třešňové barvě, který o nějakou chvíli později odvezl novomanžele na jejich společnou životní cestu. Nikdo ani nedýchal, když půvabná nevěsta vystoupila a ukázala se v plné parádě v nádherných šatech za několik tisíc eur.

Pár si poté konečně řekl své „ANO“ za účasti rodiny, blízkých přátel a fotbalových spoluhráčů i jejich atraktivních manželek, které se na tuto událost pořádně vyfikly. Věru, skutečně se bylo na co dívat

Zajímavý pohled rovněž nabídlo také zámecké parkoviště, na kterém se to jen hemžilo luxusními vozy za miliony korun. Pravděpodobně nejlepšími kousky se pak pochlubil exsparťan Martin Dúbravka s Ondřejem Dudou, kteří na svatbu přijeli ve svých italských supersportech značky Ferrari.

Co už ale místní pozorovatelé vidět nemohli, byla pompézní hostina, která se odehrála uvnitř zámku. Slavnostní tabuli, laděné do bílé a zlaté barvy, vévodil luxusní dort obřích rozměrů „Dort s výškou 100 cm, váhou cca 50 kg, z čehož 17 kg tvoří fondánové lupeny. Skrývá v sobě tři příchutě: kaštanovo-malinovou, mangovo-marakujovou a karamelovo-oříškovou s praliné,“ popsala bílou nádheru její autorka.

Slovenský obránce PSG Milan Škriniar se oženil s dlouholetou láskou Barborou Hrončekovou
Slovenský obránce PSG Milan Škriniar se oženil s dlouholetou láskou Barborou Hrončekovou